Lucifer/ Seriálový tip pre seriálový typ

13:03

2015- / Tom Kapinos/ Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Lesley-Ann Brandt/ kriminálka, dráma, komédia/ IMDb (8,3/10) ČSFD (80%)
Anjel Lucifer bol kvôli hnevu svojho otca zhodený z nebies a bol  postavený pred pekelné brány, aby strážil hriešne duše od toho dňa až na veky. Teda, až kým sa nerozhodol zobrať si dovolenku a odísť do mesta anjelov. Dámy a páni, prichádza Lucifer Morningstar, majiteľ toho najpekelnejšieho nočného klubu v Los Angeles.

Lucifer ma jednoducho dostal. Ani neviem, kedy sa to stalo, viem akurát, že v prvej časti rozhodne nie. Aj napriek môjmu názoru na kriminálne seriály (ktorých som sa, ako inak, bála), aj napriek tomu, že mi ľudia povedali, že sa mi seriál páčiť asi nebude, Lucifer ma dostal. A ja chcem, aby dostal aj Vás ( prosím, nehľaďme na to, ako tieto vety znejú, reč je naozaj iba o seriáli)! Takže tu mám seriálový tip pre seriálový typ, a hodlám Vás na seriál poriadne namotať. Poďme na to teda!

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt lucifer series gif murders
1. Záhady, záhady, záhady!
Ako je možné, že diabol, ktorý sa rozhodol dať si pauzu v Pekle, rieši kriminálne prípady? Well, pravdu povediac, ani ja sama neviem, ako sa to stalo, no je to tak. Lucifer trestá smrteľníkov za ich zlé skutky, a to tou najlepšou možnou cestou. Je detektívom! Záhady, ktoré musí vyriešiť sú občas jednoducho neuveriteľné a rovnako neuveriteľná je skutočnosť, ako veľmi ma baví, riešiť ich spolu s ním. A myslím, že do týchto záhad sa zamilujete aj vy. A to ľahko. A rýchlo.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt lucifer series gif murders
2. Bloody hell!
Lucifer- padlý anjel. Áno, okrem toho, že sa dozvedáme o vraždách v LA, po čase sa nám začne otvárať aj pravda o inom svete. O nebe, pekle, o ostatných anjeloch, o tom, ako veci fungujú tam hore. Nesmierne tajomné a pre mňa (a myslím, že aj Vás) taktiež nesmierne zaujímavé.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt lucifer series gif stay lucifer good devil
3. Ja som Lucifer. Lucifer Morningstar. 
Ahoj ja som Lucifer a prišiel som sem z pekla. No uverili by ste človeku, ktorý by Vám niečo také povedal? Ak ste odpovedali áno, skúste si prosím neklamať. Pretože v seriáli mu tiež neveria. Niektorí ho považujú za idiota (ktorým on vlastne aj trochu je), iní za sexy idiota (použila by som "iné", ale no tak, sme v 21. storočí :) a jeho terapeutka (ktorú si určite obľúbite, lebo je to vážne múdra žena) si to vykladá ako jeho osobnú rolu, ktorú hrá. Lenže postupom času... Nuž, pravá tvár sa vždy ukáže.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt lucifer series gif
4. Si taký Luciferovský!
Hoci som už načrela do súdku a prezradila čo-to o Luciferovi, existuje jedno slovo, ktoré ho vôbec nevystihuje. Nudný. Lebo Luciferský znamená očarujúci, zábavný, talentovaný (najmä v hre na klavír), impulzívny, ľahkovážný a cieľavedomý, no rozhodne nie je nudný. On je... Lucifer.

Súvisiaci obrázok
5. Detective!
Luciferova partner in crime, priateľka, človek, ktorý ho robí zraniteľným a jediná osoba, na ktorú nefungujú jeho kúzla. Detective Decker! Aj napriek svojmu občasnému puritánstvu je to tá najviac milujúca osoba na svete a verím, že si ju zamilujete presne tak, ako každý naokolo. A ona a Lucifer. Nejlepšia dvojka. Také množstvo chémie. Zapamätajte si moje slová, lebo ju si istotne zamilujete (a ich dvoch spolu ešte viac). 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt lucifer series gif maze aman
6. Do pekla a naspäť!
Viete, čo tvorí základ každého dobrého príbehu? No predsa postavy. Množstvo. Úžasných. Postáv. Takže, ako si náhodou nezamilujete Lucifera (pochybujem! silne pochybujem!), je tu ešte Maze, Amanadiel, detective Douche Espinoza (kto zjedol jeho puding?), Linda (terapeutka, tú som už spomínala), Trixie, Ella... Jednoducho množstvo skvelých ľudí. (A je ich ešte viac, no chápete... Žiadne spojlery). 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt lucifer series gif
7. Presne tak. Ďakujem!
Lucifer je naozaj skvelý a pre vaše vlastné dobro Vám hovorím, pozrite si ho. A napíšte mi prosím, či sa Vám páčil. Ja som z neho nadšená (i keď u mňa je nadšenosť veľmi častým javom, niekedy si hovorím, že až príliš) a momentálne mám aspoň jeden dôvod, vďaka ktorému si netrhám vlasy, že prázdniny pomaly, ale isto končia. V októbri vychádza tretia séria a preto dúfam doženiete tie dve, pretože... Veď Vy sami uvidíte, len čo ten seriál uvidíte! Seriál si určite pozrite (nebojte sa toho, že je to kriminálka, ja osobne som sa oveľa viac bála pri The 100) a potom mi poďakujte. Alebo vynadajte. Alebo viete čo, nemusíte robiť ani jedno, stačí mi, ak si Lucifera zamilujete. 



Keleka

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Skvělý tip, Lucifer je vážně povedený seriál :) Baví mě ho sledovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to skvelý seriál :3 myslela som, že to nebude nič pre mňa, pretože kriminálky okrem Kostí nepozerám, ale kvôli tej fantasy stránke som tomu dala šancu... a rozhodne neľutujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odpovedám asi o triliardu rokov neskôr, no pozerala som si tento článok a narazila som na tvoj komentár :) ♥ a musím povedať, že na Kosti sa ja ešte raz chystám (teda vlastne odhodlávam, lebo ako malú ma dosť strašili) a dúfam, že sa k nim raz dokopem... a Lucifer, nepoznám jediného človeka, ktorý by ľutoval ♥

      Odstrániť

Popular Posts