The Secret Life Of Pets/ Tajný život maznáčikov (Filmová recenzia)

18:30

Žáner: animovaný/komédia
Réžia: Chris RenaudYarrow Cheney
Scenár: Ken DaurioCinco PaulBrian Lynch
Rok premiéry: 2016
Herecké obsadenie:  Louis C.K.Eric StonestreetKevin HartSteve CooganEllie KemperBobby Moynihan,Lake BellDana Carvey...
IMDb, CSFD



Aloha. Ako iste viete, animované filmy sú moje druhé ja a dnes vám prinášam "recenziu" (skôr to bude kázanie typu "Toto musíš vidieť!") na ten mnou najočakávanejší tohto roku. Áno čítate rozmýšľate dobre- Tajný život maznáčikov (alebo teda Secret Life Of Pets v aj). Dávam vám sem aj trailer, ak ho niekto z vás ešte nezaregistroval (radšej mám ten s anglickým dabingom, ale dávam tu tento, ak by niekto anglicky nerozumel).


Hlavnou postavou príbehu je Max- pes, ktorý miluje svoju majiteľku Katie viac, než čokoľvek iné. Zároveň však sleduje aj tajný život jeho susedov a kamarátov- psov, mačky, vtáčika, či škrečka. Ale späť k Maxovi. Jeho život sa totiž obráti hore nohami, keď Katie privedie domov prekvapenie: nového psa/spolubyvajúceho Duka. Je to veľký, šťastný a milý pes, no keď Max prehlási, že chce, aby sa ho zbavili, Duke začne vymýšľať plán, ako sa ho zbaviť. A aj sa mu to podarí, lenže nedopatrením sa pri tom zbaví aj seba. A tak spolu s týmito dvoma nepriateľmi a s kamarátmi, ktorí sa ich rozhodnú hľadať, prežijeme tajný deň plný dobrodružstva. 

Mne osobne sa tento film vážne páčil. Mal veľmi peknú tému a to bolo asi to hlavné. Neviem ako vy, ale ja ako malá som si tiž predstavovala, že môj pes má vlastný tajný život, ktorý žije. Niečo ako dvojitý agent :D Každopádne príbeh bol vtipný, milý, zlatý, o priateľstve a trochu romantický. Prosím vás, nečakajte od toho nič svetoborného, alebo nedajbože filozofického, je to jednoducho animovaná, rozprávka o zvieratkách, ktoré takisto ako my majú svoj život. Musím pochváliť spracovanie (fakt radosť sa dívať) a aj hudbu. A to by už bolo asi aj všetko. Jednoducho ak si nájdete čas na 1 a pol hodinu, určite si to pozrite (doporučujem v angličtine!). Je to milé, zlaté, veselé a vtipné.
                         


You Might Also Like

0 komentárov

Popular Posts